2015 banyo trendleri

Yeni yılla birlikte 2015 yılının banyo trendleri de belli oldu. Mobilya seçimlerinizi buna göre yapabilirsiniz.

2015 banyo trendleri

Bu yıl mermer görünümlü yüzeyler, dokunmatik bataryalar ve çatlamış görünümlü porselen karolar banyo dekorasyonunda sıklıkla kullanılacak. Gelişen çevre bilinciyle birlikte tasarrufa yönelim banyolarda da sürüyor. Su tüketimini aza indiren ürünler revaçta olacak.

Sürdürülebilirlik konusunda gelişen bilinçlenmeyle birlikte banyolarda su tüketimini az indirmek için “gri su” kullanımı yaygılaşacak.

2015 banyo trendleri

Banyolarda mermer kullanımı ön plana çıkıyor. Yalnızca duş tekneleri ya da yer kaplamalarında değil desenlerde de mermer yüzeyler ön plana çıkacak. Havlularda, duş perdelerine kadar pek çok eşyada mermer yüzeylerden faydalanılıyor.

Mermerin yanı sıra duş kabinlerinde seramik de bu yılın öne çıkan detaylarından. Birçok çeşidi bulunan seramiklerin bu yıl mat ve dokulu olanları tercih edilecek.

Ferah banyolar illa ki açık renklerden oluşmak zorunda değil. Bu yıl siyah ve gri tonlarla banyolarda steril atmosfer yaratılacak.

Geçtiğimiz yıllarda yaygınlaşan ayaklı banyo mobilyalarına bu yıl veda ediyoruz. 2015’te doğrudan duvara monte edilmiş ve ayaksız banyo mobilyaları kullanılacak. Böylece mekan daha da geniş görünebilecek. Ayrıca 2015’te daha düz, sakin ve modern çizgiler taşıyan mobilyalar tecih edilecek.

Duş kabinlerini pratikliğinden faydalanma dönemi sona eriyor, artık banyoları küvetler süsleyecek. Yerden tasarruf sağlayan duş kabinleri su kullanımı için de tasarruf imkanları sunuyordu. Küvet tercih edeceklerin su kullanımına dikkat etmesi gerekiyor.

Banyonuzu yenilemek üzereyseniz veya var olan dekorasyonundan sıkıldıysanız, 2015 senesi trendlerini uygulayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu