2017 Perde Modelleri

Yılın sonuna yaklaştığımız bu günlerde 2017 perde trendleri de belli olmaya başladı. Tekstil Fuarı’nda perde modelleri hakkında da bilgi verildi.

Ev dekorasyonunda en önem verilen mekanlardan biri salon ya da oturma odası dekorasyonudur. Bu alanlar evin vitrini gibidir. Oturma odası ya da salon dekorasyonu için duvar renginden zemin döşemesine, mobilyasından kullanılan aksesuarına, renk kombinlerine ve perde seçimine kadar bir ahenk yakalaya çalışılır. Tüm bu unsurlar arasında perdenin de ayrıcalıklı bir yeri vardır.

Salon perdeleri dekorasyona önemli bir vurgu yapar. Salon perdeleri ile salondaki diğer dekorasyon öğeleri bir bütünlük içerisinde olmalıdır. Böylece salonda estetik bir hava yaratılabilir.

2017 fonlu perde modelleri bu estetiği yakalamak için birbirinden güzel renk ve kumaş seçenekleri, yeni perde modelleri ve tasarımları ile en güzel salonları, oturma odalarını elde etmeniz için tasarlanıyor ve beğeniye sunuluyor.

Salon perde modeli seçerken evin konumu, boyutu ve güneş alıp almamasına dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü güneş gören salonlarda istenilen renk seçilebilir ancak güneş görmeyen bir mekana sahipseniz aydınlığı elde etmek için açık renk perde seçmek gerekir. Salona enerji ve hareket katabilmek için de açık renkelere yönelinir. Bu amaçla bu yılın favori renkleri açık renklerden oluşuyor. Evi daha ferah ve aydınlık gösteren açık renk perdeler ile dekorasyonunuzu hareketlendirin.

Bu sezon özellikle İtalyan tarzı perde dediğimiz kumaşın belirli kıvrımlar, katlamalar ve bükülmeler yoluyla tüm ağırlığının hissedildiği, yumuşak bir akışa sahip, parlak ve canlı renklerden oluşan ancak kendi içlerinde bir uyumu yakalayan perde modelleri çok moda olacak.

Perde Modelleri

File Perde Modelleri: Tül perdeden sıkılanlar için bu yıl file perde modelleri revaçta olacak. Görüntü olarak standardın dışında olan file perde modelleri oldukça şık görünüyor. Ağırlıklı olarak beyaz renkte tasarlanan file perde modelleri için renk alternatifleri de yer alacak.

File Perde

Desenli Perde Modelleri: Perdede desen oldukça sık tercih edilen bir etkendir. Fakat 2017 yılında desenlerde artış olacak. Beyaz ağırlıklı fon üzerinde sıra dışı desenlerle tasarlanan perdeler bu yıla damgasını vuracak.

Desenli Perde

Boydan Perde Modelleri: Camı olduğu gibi kaplayan boydan boya perde modelleri bu yıl moda olacak. Evi hem dışarıdaki havadan koruyacak olan boydan boya perdeler, evin dar görünmesini engellemek için açık renklerden seçilecek.

Boydan Perde Modeli

Renkli Perde Modelleri: Açık renklere alternatif olarak bu yıl renkli modeller de kendisine yer bulacak. Birbiriyle uyumlu, canlı renkler mekanlara enerji katacak.

Renkli Perde Modelleri

Farklı tarzda modelleri görebileceğimiz bu yılda, özellikle salon dekorasyonunda canlı tonlar ön plana çıkacak. Bu noktada en çok işinize yarayacak dekorasyon öğesi ise perdeler olacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu